Vodafone

Reincarca cartela in 15 secunde

Reîncarcare directă pentru cartela Vodafone

Vodafone îți oferă posibilitatea să îți personalizezi opțiunile în funcție de nevoile tale de comunicare. Dacă deții o cartelă Vodafone cu credit inițial de 0 €, 1 € sau 5 € și vrei să o reîncarci, site-ul reincarcare-cartela.ro îți oferă o gamă largă de produse care să se plieze pe nevoile tale.

Parcurgând pașii simpli ai procesului de reîncărcare online, poți afla oricând la serviciul direct (creditul se actualizează direct pe telefonul mobil).

În plus, pe lângă opțiunile plătite, Vodafone te fidelizează cu bonusuri în minute și SMS-uri, în funcție de valoarea reîncărcată și de vechimea cartelei tale prepay: dacă ești client de până la 3 ani și reîncarci creditul cu cel puțin 5 euro, te poți bucura de 30 de minute și SMS-uri naționale prin programul „Vodafone pentru Tne la Cartelă”. Te poți înscrie foarte simplu și gratuit cu un SMS cu texul DA la 2789 și bonusul este al tău. Bonusul se consumă cu prioritate față de creditul existent de pe cartelă sau alte extraopțiuni, se acordă o singură dată pe lună și este valabil 30 de zile.

Prima Cartelă cu „ce vrei tu”

La cartela Vodafone, în SupernetTM 4G, primești până la 3300 „ce vrei tu” – minute naționale/MB/SMS-uri naționale – în orice combinație, cum vrei tu. În plus, ai 12 luni de muzică nelimitată cu aplicația Zonga.